Investeringsforeninger

Investeringsforeninger kan give mulighed for et godt afkast af virksomhedens likviditet
-

Lad virksomhedens likviditet arbejde, indtil du skal bruge den

Som virksomhedsejer har du måske ikke altid tid eller interesse for dagligt at overvåge udviklingen på de finansielle markeder. Her kan investeringsforeninger være et alternativ, der giver mulighed for et godt afkast af virksomhedens kapital. Når du køber et investeringsbevis, får du en del af en samling værdipapirer, fx aktier, obligationer eller et mix, uden at du selv behøver at købe de enkelte værdipapirer. 

Sådan fungerer investeringsforeninger

Investerer du i en investeringsforening som fx Handelsinvest, overlader du investeringen til foreningens specialister, som investerer pengene for dig. En investeringsforening er opdelt i forskellige mindre afdelinger, der har hver sit fokus – fx aktier eller obligationer, danske eller udenlandske. Det giver dig en unik mulighed for at sammensætte en investering, der passer til din virksomheds risikoprofil. Og du er selv en del af den vigtigste opgave omkring investering; nemlig valget af investeringsområde. 

Når du investerer i en investeringsforening, får du et investeringsbevis, der svarer til værdien af det investerede beløb. Investeringsbeviset bliver registreret i Værdipapircentralen. 
Du kan selv købe og sælge investeringsbeviser i Netbank Erhverv eller få hjælp af din rådgiver. Følg med i værdien af virksomhedens investeringsbeviser i virksomhedens depot.

For 2. år i træk er Handelsinvest vinder af Morning Star Fund Awards 2019 "Bedste fondshus - Aktier" Åbner i nyt vindue

Godt at vide

  • Du kan købe og sælge investeringsbeviser, når du vil
  • Når du sælger, har du pengene på kontoen i løbet af en til to bankdage
  • Investeringsbeviser kan stige og falde i værdi
  • Jo højere risiko en fond har, jo mere vil fondskursen typisk svinge, både op og ned

Investeringsmuligheder i Handelsinvest

Aktieafdelinger

Vælg investering i alt fra porteføljer af danske eller nordamerikanske aktier til bredere geografiske placeringer i Fjernøsten eller Norden. Du kan også få en bred portefølje ved at investere i Verden. 

Obligationsafdelinger

Invester i afdelinger med obligationer. Du kan vælge mellem Danske Obligationer, Virksomhedsobligationer og Højrentelande. 

Handelsinvest Mix

Invester i et mix af aktier, obligationer og afdelinger i investeringsforeningen. Du kan vælge den type af mix, der passer bedst til din risikoprofil. En nem og overskuelig investering, hvor du ikke selv skal forholde dig til markederne.

Historisk afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast

  • Penge investeret i investeringsforeninger kan både stige og falde i værdi
  • Der er ingen garanti for, at du vil få hele det investerede beløb igen

Handelsbanken tager ikke ansvar for eventuelle fejl i denne information. Fuld information om fondsregler, faktaark og aktuelle priser findes under hver fond på Handelsinvest.dkÅbner i nyt vindue.

Bosat uden for Danmark

Produkter og tjenester beskrevet her på hjemmesiden kan være utilgængelig for personer, der er bosat i et andet land. Kontakt din filial for mere information, hvis du bor i eller skal flytte til udlandet.