Formuerådgivning

Lad os stå for hele eller en del af virksomhedens investering. Vi tilbyder rådgivning og kapitalforvaltning for din virksomhed
Woman looking forward in front of a blue wall.

Udnyt vores samlede ekspertise

Vi kan hjælpe med at forvalte din virksomheds kapital. Som erhvervskunde i Handelsbanken har du og din virksomhed adgang til vores brede udvalg af investeringsmuligheder og vores velrenommerede analytikere.

Med diskretionær forvaltning er du med til at sætte rammerne for, hvordan din virksomheds penge skal investeres. Resten klarer vi. Vi du i stedet selv investere virksomhedens midler, tilbyder vi fx rådgivningsaftaler. Vi laver en investeringsstrategi i fællesskab, men du er selv inde over alle beslutningerne.


person

Rådgivningsaftaler

Med en rådgivningsaftale hos os får virksomheden hjælp af aktive forvaltere, som giver råd om både den langsigtede strategi og den enkelte investering. I fællesskab laver vi en langsigtet investeringsstrategi for hele eller dele af din virksomheds kapital. Med rådgivningsaftalen får du fast opfølgning på dine depoter fra den personlige investeringsrådgiver. Du får løbende investeringsforslag, men det er dig, der tager beslutningen. Du kan vælge at handle selv, eller din investeringsrådgiver kan gøre det, så snart du siger til.

Din investeringsrådgiver følger din portefølje, overvåger markederne og kontakter dig, hvis der sker ændringer. Du får adgang til aktuelle markedsinformationer i form af analyser, anbefalinger, modelporteføljer og andre publikationer fra Handelsbankens kompetente analytikere.


Diskretionær forvaltning

Diskretionær forvaltning passer din virksomhed, hvis du vil være med til at sætte retningslinjerne for investeringerne og derefter overlade den aktive styring og håndtering af porteføljerne til vores professionelle kapitalforvaltere.

Med diskretionær forvaltning henvender vi os til virksomheder, der har større kapital til investering og med behov for kvalificeret kapitalforvaltning. Vi afdækker sammen virksomhedens mål, risiko og præferencer. På den baggrund sammensætter vi en portefølje, der sikrer den rette balance mellem bevarelse af formuen og generering af afkast – under stadig hensyntagen til risikotolerancen.


Book rådgivning

person

Investeringsrådgivning

Den lokale filial eller rådgiver kan rådgive om, hvilke investeringsmuligheder der passer bedst til netop din virksomhed. Sammen finder vi de løsninger, der passer bedst - baseret på din målsætning, involvering, tidshorisont og risikovillighed.

Aftal et møde med din lokale filial.

Asset Management

Har din virksomhed eller organisation en investerbar kapital på min. 50 millioner kroner, kan vi med udgangspunkt i Handelsbanken Asset Managements investeringsfilosofi og -processer skræddersy en individuel kapitalforvaltningsaftale til dig. Aftalen bliver tilpasset virksomhedens investeringspolitik og rammer til en konkurrencedygtig pris i jeres segment.