Ansvarlige investeringer

Bæredygtige investeringer er en naturlig del, når vi investerer for dig og din virksomhed
birch branches in the sun

Investeringer med fokus på bæredygtighed

I Handelsbanken agerer vi ansvarligt og langsigtet. Alt, hvad vi gør, er i tråd med et overordnet mål om at understøtte en bæredygtig udvikling i samfundet. 

I Handelsbanken støtter vi internationale initiativer og retningslinjer om bæredygtig udvikling. Det gør vi blandt andet ved at screene alle investeringer ud fra kriterier som, at selskabet bag har en bæredygtig tilgang til miljø, sociale forhold og selskabsledelse, også kaldet ”Environmental, Social and Governance-kriterier” (ESG). 

Når du vælger investeringsprodukter hos os, kan du være sikker på, at vi lever op til internationale normer for miljø, menneskerettigheder, arbejdsvilkår, korruption og kontroversielle våben.


Sådan arbejder vi med bæredygtige investeringer

en hand med ett löv ovanför
  1. Vi integrerer virksomheder med en bæredygtig tilgang til miljø, sociale forhold og selskabsledelse i vores investeringer og tilvælger fonde med samme tilgang
  2. Vi fravælger virksomheder, der ikke lever op til vores krav til ansvarlige investeringer, eller som ikke opfylder vores kriterier for bæredygtighed.         
  3. Vi går i dialog og arbejder aktivt med at påvirke selskaber til at forbedre deres politikker og følge internationale normer og konventioner.