To mænd seniorer - Erhvervmand og kvinde sidder ved pc

Investering

Ønsker din virksomhed at investere overskudslikviditeten? Vi hjælper med at finde den bedste løsning

Virksomhedens behov

Har din virksomhed overskudslikviditet, stor kassebeholdning eller brug for at håndtere risiko? Alle virksomheder har forskellige behov, og vi kan sammen finde en løsning, der passer virksomheden.

Investeringsmuligheder

Der findes alternativer, som kan give bedre afkast end at lade pengene stå på den almindelige driftskonto. Vi tilbyder aftaleindlån eller investering i fonde og på aktie-, rente-, valuta-, og råvaremarkedet.

Lad os hjælpe

Vil du tage egne investeringsvalg eller lade vores erfarne forvaltere hjælpe dig? Sammen lægger vi en investeringsstrategi, som passer til din virksomhed. 


Følg markederne med hjælp fra vores eksperter

stapeldiagram
Er du interesseret i information om de finansielle markeder? Bliv opdateret med de seneste nyheder, ekspertkommentarer og konjunkturrapporter fra det danske og de udenlandske markeder.

Bæredygtige og ansvarlige investeringer

Bæredygtigt fokus

Vores målsætning er at generere et godt og langsigtet afkast for vores kunder. Det forudsætter, at vi investerer bæredygtigt og ansvarsfuldt. Handelsbanken har et overordnet mål om at understøtte en bæredygtig udvikling i samfundet.

I praksis handler det om at investere i virksomheder med bæredygtige forretningsmodeller, som driver sin virksomhed på en ansvarlig måde. Samtidig må vi hele tiden udvikle vores tilbud for at møde vores kunders forventninger til bæredygtige investeringer og afkast.

Handelsbanken har blandt andet et bredt udvalg af fonde med særligt fokus på bæredygtig udvikling; et udvalg der spænder over aktivt forvaltede fonde, indeksfonde og allokeringsfonde. 

Normer og principper

Bæredygtighed er dybt forankret i Handelsbankens kultur og arbejdsvilkår gennem en årrække. For os er internationale normer og principper vejledende, når det gælder synet på blandt andet menneskerettigheder, arbejdsvilkår, korruption og miljø.

-

en person som pratar i headset

Vi er i nærheden – aftal tid til rådgivning

Hver virksomhed har sine specifikke behov. At afsætte tid til planlægning af din virksomheds økonomi kan være en værdifuld investering. Vi er i nærheden og hjælper dig gerne med at finde en løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Aftal et møde med en rådgiver i din lokale filial for at få den hjælp, du behøver.