Firmabil

Fleksibel billeasing, uanset om det drejer sig om en enkelt firmabil eller en bilflåde. Og uanset om du selv finder bilen eller lader os gøre det
Man öppnar en bildörr

Firmabil – mere end bare leasing

Vi køber, du kører 

Hos os kan du både lease varebiler og personbiler. Du kan vælge mellem finansiel leasing og operationel leasing. Begge leasingformer kan tilbydes som flexleasing (periodeafgift).

Sådan får du en firmabil

Kontakt din lokale filial for at drøfte leasingmuligheder. Vælg bilmærke, model og leverandør. Du kan selv forhandle vilkårene på plads med leverandøren. Derefter indgår du en aftale med os i Handelsbanken og vi bestiller bilen hos leverandøren. Når du har modtaget bilen og godkendt leveringen, vil du fremover modtage en månedlig faktura fra os på leasingafgiften.

Kvinna sitter i bilen och lämnar företräde.

Muligheder for dig med firmabil

bil

Operationel og finansiel leasing

Når du leaser biler kan du vælge mellem operationel og finansiel leasing. Ved operationel leasing kender du dine omkostninger til bilen på forhånd, fordi service og vedligehold er inkluderet i aftalen. Vi håndterer overtagelsen af bilen ved leasingperiodens udløb og opgør din serviceaftale. 

Ved finansiel leasing skal du selv stå for driften og afhænde bilen efter leasingperiodens udløb og bærer dermed selv risikoen. Derimod behøver du ikke at bekymre dig om kilometerforbrug og ekstraregninger i tilfælde af overkørte kilometer. Og du har mulighed for at få inkluderet service og vedligehold i aftalen. 


däck

Undgå uforudsete omkostninger

Du kan tilvælge operationelle elementer til din aftale, som fx service og vedligehold, vejhjælp og erstatningsbil, når du vælger at lease din bil gennem os. Dermed undgår du uforudsete omkostninger. Du har også mulighed for at tilknytte brændstofskort til aftalen.