1. Ejendomsfinansiering for virksomheder

Ejendomsfinansiering

Skal du bygge, renovere eller købe ny ejendom til din virksomhed? Dine behov bestemmer, hvordan finansieringen skal se ud
Ejendomsfinansiering

Lån til ejendomme

Finansiering skræddersyet til virksomhedens behov

Uanset om du vil bygge nyt, renovere eller købe fast ejendom, kan vi hjælpe dig med den rigtige finansiering. Dine behov bestemmer, hvordan finansieringen skal se ud. Markedsværdien og ejendommens beliggenhed afgør blandt andet, hvor meget du kan låne. Normal belåningsprocent er mellem 60-75% af den markedsværdi, som Handelsbanken vurderer ejendommen til at have.

Vi finansierer blandt andet: Kontor- og forretningsejendomme, boligudlejningsejendomme og andelsboligforeninger. Med bankens ejendomslån tilbyder vi et fordelagtigt alternativ til realkreditlån.

Foruden bankens egne produkter til ejendomsfinansiering formidler vi finansiering af ejendomme gennem DLR KreditÅbner i nyt vindue og Totalkredit ErhvervÅbner i nyt vindue.

I Handelsbanken arbejder vi aktivt med bæredygtighed og tilbyder derfor også grøn ejendomsfinansiering

Individuel tilbagebetaling

Vi kan tilbyde forskellige former for tilbagebetaling af lånet, afhængig af virksomhedens behov. Lånet afvikles med en månedlig eller kvartårlig ydelse bagud. Ydelsen består af en rente, hvor rentesatsen afhænger af løbetid, sikkerhed og virksomhedens betalingsevne, samt et afdrag. Vi tilbyder op til 10 års afdragsfrihed. 

Vil du kontrollere renten?

Hvis du gerne vil have kontrol med renten, og mulighed for at sikre din virksomheds resultat, tilbyder vi rådgivning om din virksomheds renterisiko og de produkter, som kan afhjælpe den risiko, der kan opstå på grund af ændringer i rentemarkedet.

Rente

Vælg mellem fast, variabel eller CIBOR-relateret rente.

Afvikling

Afviklingen skræddersys til din virksomheds behov og låneformål.

Lånetyper

Vi tilbyder finansiering som annuitetslån, serielån eller stående lån.

Vores ejendomslån er et fordelagtigt alternativ til realkreditlån. Foretrækkes realkreditlån, formidler vi lån gennem DLR Kredit og Totalkredit Erhverv.


Vi finansierer dit byggeprojekt

Byggekredit

Når din virksomhed skal ombygge eller bygge ny ejendom, kan en byggekredit hjælpe dig med finansieringen i byggeperioden. Efterhånden som byggeriet skrider frem, trækkes udgifterne hertil på kreditten. Når byggeprojektet er afsluttet, ændres byggekreditten til et ejendomslån med en tilbagebetaling, der passer til virksomhedens behov. 

Find en filial