1. Erhverv
  2. /
  3. Finansiering for virksomheder
  4. /
  5. Handelsbanken Corporate Finance

Corporate Finance

Corporate Finance yder finansiel rådgivning inden for køb, salg og fusioner af virksomheder samt aktiemarkedstransaktioner. Vi er mere end 60 rådgivere fordelt på de fire nordiske hovedstæder
Union

M&A transaktioner

Handelsbanken er en af de ledende aktører i Danmark inden for finansiel rådgivning i forbindelse med køb, salg og fusioner af virksomheder. Vores team af højt specialiserede rådgivere har mange års erfaring fra en lang række M&A transaktioner inden for mange forskellige industrier. 

Vores kunder er privatejede virksomheder, offentligt ejede virksomheder, børsnoterede virksomheder, kapitalfonde. I de senere år har vi gennemført transaktioner for/med blandt andre A.P. Møller-Mærsk, IC Group, Ramirent, Dantherm, Netcompany, Altor, Silverfleet Capital og Capidea. 

Vi er mere end 60 Corporate Finance rådgivere i Handelsbanken fordelt på de fire nordiske hovedstæder, og gennem effektiv udnyttelse af viden og erfaring fra alle vores kontorer kombineret med vores internationale netværk sikrer vi, at den mest optimale transaktion for kunden opnås. 

Aktiemarkedstransaktioner

Handelsbanken er en af de ledende aktører i Norden inden for aktiemarkedstransaktioner (børsnoteringer, emissioner, aktietilbagekøb, købstilbud mv.). 

Handelsbanken er blandt de største aktiehandlere i Norden og er i flere år blevet kåret til det bedste aktiehus til distribution af nordiske aktier til investorer i USA og top-3 inden for distribution af nordiske aktier til investorer i Storbritannien.  

I Danmark har vi i de senere år gennemført aktiemarkedstransaktioner for blandt andre A.P. Møller-Mærsk, DFDS og FCM Holding.  
Case studies
Case studies in english

Kontakt os

Co-Head of Corporate Finance, Denmark 
Telefon: +45 6038 8769 

Co-Head of Corporate Finance, Denmark 
Telefon: +45 2893 0751 
Transaktioner - Referenceliste (pdf) (pdf)