1. Erhverv
Maskine - Erhverv

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked


Information om corona

Hand som håller i mobil

Mange virksomheder står overfor store udfordringer i kølvandet på corona-krisen. Regeringen har spændt et økonomisk sikkerhedsnet under den danske økonomi i form af en række hjælpepakker, som er målrettet en lang række af forskellige virksomhedstyper. Vi sidder klar til at rådgive dig om, hvordan netop din virksomhed kommer igennem krisen.

Vi opfordrer til, at du kontakter os via Mobilbank, Netbank, på telefonen eller via mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig og beklager, hvis svartiden er lidt længere end normalt.  
Hold dig opdateret her 

Få analyser og prognoser om økonomien, og hvordan den bliver påvirket af corona-udbruddet. 
Vores aktiestrateger giver bud på, hvordan du skal forholde dig til aktiemarkedet.

-


"De kender og forstår vores virksomhed".

- René Groesmeyer, erhvervskunde

I Handelsbanken arbejder vi med kundetilfredshed hver dag, året rundt. Det kvitterer vores kunder for, og det inspirerer os til at gøre os endnu mere umage.

Læs mere om kundetilfredshed

-

Vores eksperter følger udviklingen på aktie-, valuta- og rentemarkederne

Få aktuelle opdateringer om børsnyheder, valuta- og renteudsigterne og andre nyheder ved at abonnere på vores finansielle nyhedsbreve.

Nyhedsbreve

Mand i tog taler i telefon

Bankforretninger 24/7

Du bestemmer, hvor og hvordan du vil udføre dine bankforretninger. Vi er her døgnet rundt, hele året. Udover din lokale filial er vi tilgængelige på digitale platforme. 

-

Rådgivning

Vi tilbyder danske virksomheder kompetent rådgivning, som kan understøtte bedre likviditet, mulighed for højere afkast og øget kontrol.

Solenergi paneler

Bæredygtighed

Bæredygtighed betaler sig. I Handelsbanken har vi et overordnet mål om at understøtte en bæredygtig udvikling på alle markeder, hvor vi driver virksomhed, og samtidig skabe et positivt afkast.