1. Erhverv

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked

Risikabel balanceakt

AKTIER & MAKRO | 18.05.2022

Hvad lærte vi af den seneste regnskabssæson? Har inflationen toppet og er bunden nået på aktiemarkedet? Hvor meget vil centralbankerne sætte renterne op - kan vi overhovedet undgå at blive ramt af recession og faldende boligpriser? 

Mørker skyer samler sig

KONJUNKTURUDSIGT | 18.05.2022

Den seneste konjunkturudsigt tegner et noget mere dystert billede af den økonomiske fremtid, hvor faktorer som den tragiske krig i Ukraine, den høje inflation, hastigt stigende renter, nedsat købekraft samt faldende boligpriser vil sætte deres præg på vores hverdag. 

MitID afløser NemID i Netbank Erhverv

DIGITALE SERVICES | 10.03.2022

I april og maj vil eksisterende brugere af Netbank Erhverv blive bedt om at skifte fra NemID til MitID. Brugerne får mulighed for at genbruge sit private MitID eller oprette et nyt MitID Erhvervsbank.


Grøn ejendomsfinansiering

Vi understøtter en bæredygtig udvikling i samfundet ved blandt andet at tilbyde grøn finansiering af miljøvenlige og bæredygtige boligudlejningsejendomme, kontor- og forretningsejendomme samt andelsboligforeninger. 

Foruden bankens egne produkter til grøn ejendomsfinansiering formidler vi grøn finansiering gennem DLR Kredit og Totalkredit Erhverv. I DLR Kredit finansieres, foruden grønne ejendomme, tillige energiforbedringer og grønne energikilder.  

-

Situationen i Ukraine

-

Krigen i Ukraine er en forfærdelig situation og vores tanker og medfølelse går uforbeholdent til den ukrainske befolkning. 

De finansielle markeder er stærkt påvirket af krigen og danskernes økonomi vil desværre blive ramt heraf. Vi har samlet en række svar, som giver dig et overblik over de finansielle påvirkninger, affødt af krigen. 


Handelsbanken Danmark skal have ny ejer. Hvad betyder det for dig som kunde?

Handelsbanken-koncernen har i oktober 2021 besluttet at trække sig ud af det danske marked og sælge sin danske virksomhed. Lige nu er salgsprocessen i fuld gang og forløber som planlagt. Du får selvfølgelig besked, så snart der er nyt.

For dig som kunde sker der ingen ændringer i dine aftaler. De produkter, du har hos os i dag, fortsætter som hidtil - og de aftaler, vi har lavet med dig, gælder også stadig. Ligesom vi selvfølgelig fortsat kan hjælpe dig med nye fordelagtige forretninger. Vores fokus er fortsat, at du er tryg og tilfreds.

To mænd i møde

Følg de finansielle markeder

Få vores økonomers og aktiestrategers daglige og ugentlige analyser af markederne. Tilmeld dig vores nyhedsbreve nedenfor.

Foretager virksomheden udenlandske betalinger?

Hvis din virsomhed vil foretage betalinger til og fra udlandet, skal vi blandt andet vide hvilke lande I forventer betalinger til og fra, og omfanget heraf. Registrér oplysningerne online via Netbank Erhverv eller via nedenstående link.

Bor du i Storbritannien og er erhvervskunde hos os?

Da Storbritannien har forladt EU, kan vi ikke længere tilbyde visse nye produkter og tjenester. Erhvervslån er undtaget, og vi tilbyder fortsat personlig service og god rådgivning - uanset hvor du befinder dig.