1. Erhverv

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked

Mest pålidelige bank

Forretningsmænd og forretningskvinde går op ad trappe, smiler

Endnu engang ligger vores kunders tilfredshed i top 3 ifølge EPSI. Vores erhvervskunder har placeret Handelsbanken på en stærk 3. plads.

På spørgsmålet om pålidelighed ligger Handelsbanken som nr. 1 hos vores erhvervskunder. Samtidig viser undersøgelsen, at vores erhvervskunder er dem med de højeste forventninger til bankens service og produkter. Tak for tilliden! Vi vil gøre vores bedste for at gøre det endnu bedre.


Verdens sikreste bank

Handelsbanken er verdens sikreste kommercielle bank, ifølge Global Finance. En førsteplads vi deler med seks andre internationale banker. 

I Handelsbanken har vi en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus, som en del af vores måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at du får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til dine bankforretninger i dag og i morgen. 

-

-

Grøn ejendomsfinansiering

Vi understøtter en bæredygtig udvikling i samfundet ved blandt andet at tilbyde finansiering af miljøvenlige og bæredygtige boligudlejningsejendomme, kontor- og forretningsejendomme samt andelsboligforeninger. 

-

Foretager virksomheden udenlandske betalinger?

Hvis din virsomhed vil foretage betalinger til og fra udlandet, skal vi blandt andet vide hvilke lande I forventer betalinger til og fra, og omfanget heraf. Registrér oplysningerne online via Netbank Erhverv eller via nedenstående link.

-

Bor du i Storbritannien og er erhvervskunde hos os?

Ved årsskiftet forlod Storbritannien EU. Vi kan derfor ikke længere tilbyde visse nye produkter og tjenester. Erhvervslån er undtaget, og vi tilbyder fortsat personlig service og god rådgivning - uanset hvor du befinder dig.