1. Erhverv
Møde på trappe - Erhverv mand og kvinde sidder ved pc

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked
Find en filial
Søg

Handelsbanken tilslutter sig FN’s principper for ansvarlig bankvirksomhed

en näringslivsbilaga tidning med fond- och aktiekurser

Handelsbanken er en af de 130 banker, der støtter de nye principper for ansvarlig bankvirksomhed (PRB - Principles for Responsible Banking). Det skete ved den officielle lancering af PRB til FN's klimatopmøde i New York d. 22.-23. september 2019.

Ved at underskrive principperne ønsker vi fortsat at arbejde målrettet mod en bæredygtig forretningsmodel til gavn for samfundet. 

Mand i tog taler i telefon

Bankforretninger 24/7

Du bestemmer, hvor og hvordan du vil udføre dine bankforretninger. Vi er her døgnet rundt, hele året. Udover din lokale filial er vi tilgængelige på digitale platforme. 

-

Rådgivning

Vi tilbyder danske virksomheder kompetent rådgivning, som kan understøtte bedre likviditet, mulighed for højere afkast og øget kontrol.

Solenergi paneler

Bæredygtighed

Bæredygtighed betaler sig. I Handelsbanken har vi et overordnet mål om at understøtte en bæredygtig udvikling på alle markeder, hvor vi driver virksomhed, og samtidig skabe et positivt afkast.


en person som pratar i headset

Vi er i nærheden – aftal tid til rådgivning

Hver virksomhed har sine specifikke behov. At afsætte tid til planlægning af din virksomheds økonomi kan være en værdifuld investering. Vi er i nærheden og hjælper dig gerne med at finde en løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Aftal et møde med en rådgiver i din lokale filial for at få den hjælp, du behøver.