1. Erhverv
Møde på trappe - Erhverv mand og kvinde sidder ved pc

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked
Find en filial
Søg

Handelsbanken tilslutter sig FN’s principper for ansvarlig bankvirksomhed

Handelsbanken er en af de 130 banker, der støtter de nye principper for ansvarlig bankvirksomhed (PRB - Principles for Responsible Banking). Det skete ved den officielle lancering af PRB til FN's klimatopmøde i New York d. 22.-23. september 2019.

Ved at underskrive principperne ønsker vi fortsat at arbejde målrettet mod en bæredygtig forretningsmodel til gavn for samfundet. 
en näringslivsbilaga tidning med fond- och aktiekurser

-


"De kender og forstår vores virksomhed".

- René Groesmeyer, erhvervskunde

I Handelsbanken arbejder vi med kundetilfredshed hver dag, året rundt. Det kvitterer vores kunder for, og det inspirerer os til at gøre os endnu mere umage.

Læs mere om kundetilfredshed

-

Vores eksperter følger udviklingen på aktie-, valuta- og rentemarkederne

Få aktuelle opdateringer om børsnyheder, valuta- og renteudsigterne og andre nyheder ved at abonnere på vores finansielle nyhedsbreve.

Nyhedsbreve

Mand i tog taler i telefon

Bankforretninger 24/7

Du bestemmer, hvor og hvordan du vil udføre dine bankforretninger. Vi er her døgnet rundt, hele året. Udover din lokale filial er vi tilgængelige på digitale platforme. 

-

Rådgivning

Vi tilbyder danske virksomheder kompetent rådgivning, som kan understøtte bedre likviditet, mulighed for højere afkast og øget kontrol.

Solenergi paneler

Bæredygtighed

Bæredygtighed betaler sig. I Handelsbanken har vi et overordnet mål om at understøtte en bæredygtig udvikling på alle markeder, hvor vi driver virksomhed, og samtidig skabe et positivt afkast.