1. Erhverv
Maskine - Erhverv

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked


Brexit nærmer sig - hvad kommer der til at ske?

Den endelige Brexit-frist nærmer sig hastigt, og GBP er styrket de sidste par uger, men kommer der overhovedet en afklaring inden tidsfristen udløber?

I den nyeste Valutaudsigt kan du læse fire potentielle scenarier for, hvordan forhandlingerne kan ende, og hvad det vil betyde for pundet.

Tilmeld dig vores finansielle nyhedsbreve
Brexit Skakbrikker

Information om corona

Hand som håller i mobil

Mød os digitalt

Vi passer godt på hinanden. Banken er åben som altid, men en del af os kommer til at arbejde hjemmefra i de næste uger. Derfor anbefaler vi, at du de næste uger ikke møder fysisk op i vores filialer, men i stedet møder os digitalt. 

Du kan som altid kontakte filialen via telefon eller Netbank/Mobilbank. 

Corona-pandemien påvirker den økonomiske situation for både virksomheder og private. Vi har samlet en række oplysninger, som vi håber kan hjælpe dig med at træffe de bedste valg for din økonomi.   

Hold dig opdateret her 

Få analyser og prognoser om økonomien, og hvordan den bliver påvirket af corona-udbruddet. 
Vores aktiestrateger giver bud på, hvordan du skal forholde dig til aktiemarkedet.

-

Vores eksperter følger udviklingen på aktie-, valuta- og rentemarkederne

Få aktuelle opdateringer om børsnyheder, valuta- og renteudsigterne og andre nyheder ved at abonnere på vores finansielle nyhedsbreve.

Nyhedsbreve

Mand i tog taler i telefon

Bankforretninger 24/7

Du bestemmer, hvor og hvordan du vil udføre dine bankforretninger. Vi er her døgnet rundt, hele året. Udover din lokale filial er vi tilgængelige på digitale platforme. 

-

Rådgivning

Vi tilbyder danske virksomheder kompetent rådgivning, som kan understøtte bedre likviditet, mulighed for højere afkast og øget kontrol.

Solenergi paneler

Bæredygtighed

Bæredygtighed betaler sig. I Handelsbanken har vi et overordnet mål om at understøtte en bæredygtig udvikling på alle markeder, hvor vi driver virksomhed, og samtidig skabe et positivt afkast.