1. Erhverv
Vindmøller - Erhverv Erhverv - Vindmølle

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked

Velkommen indenfor - vores filialer er åbne

Hand som håller i mobil

Mød os digitalt

Du kan som altid kontakte filialen via telefon og mail eller Netbank/Mobilbank. 

Corona-pandemien påvirker den økonomiske situation for både virksomheder og private. Vi har samlet en række oplysninger, som vi håber kan hjælpe dig med at træffe de bedste valg for din økonomi.   

Hold dig opdateret her 

Få analyser og prognoser om økonomien, og hvordan den bliver påvirket af corona-udbruddet. 

Verdens sikreste bank 2020

Handelsbanken er verdens sikreste kommercielle bank, ifølge Global Finance. En førsteplads vi deler med seks andre internationale banker. 

I Handelsbanken har vi en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus, som en del af vores måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at du får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til dine bankforretninger i dag og i morgen. 

-

-

Grøn ejendomsfinansiering

Vi understøtter en bæredygtig udvikling i samfundet ved blandt andet at tilbyde finansiering af miljøvenlige og bæredygtige boligudlejningsejendomme, kontor- og forretningsejendomme samt andelsboligforeninger. 

-

Foretager virksomheden udenlandske betalinger?

Hvis din virsomhed vil foretage betalinger til og fra udlandet, skal vi blandt andet vide hvilke lande I forventer betalinger til og fra, og omfanget heraf. Registrér oplysningerne online via Netbank Erhverv eller via nedenstående link.

-

Bor du i Storbritannien og er erhvervskunde hos os?

Ved årsskiftet forlod Storbritannien EU. Vi kan derfor ikke længere tilbyde visse nye produkter og tjenester. Erhvervslån er undtaget, og vi tilbyder fortsat personlig service og god rådgivning - uanset hvor du befinder dig.