1. Erhverv

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked

Jyske Bank køber Handelsbanken Danmark

OM BANKEN | 20.06.2022

Handelsbanken-koncernen har indgået en aftale med Jyske Bank om køb af Handelsbankens bankvirksomhed i Danmark. Vi afventer nu myndighedernes godkendelse.

Brug MitID til Netbank Erhverv

DIGITALE SERVICES | MITID

Fremover skal brugere af Netbank Erhverv logge på med MitID. Bruger du stadig NemID, skal du skifte til MitID nu. Det er muligt at genbruge dit private MitID eller oprette et nyt MitID Erhvervsbank.

Få nyt om de finansielle markeder

ANALYSE | AKTIER & MAKRO

Handelsbankens økonomer og aktiestrateger udgiver en række nyhedsbreve. Vælg mellem daglige meldinger i aktuelle nøgletal, opdateringer på aktiemarkedet, analyser af nye markeder og meget andet.


FAQ - Jyske Bank køber Handelsbanken Danmark

-

Handelsbanken-koncernen har indgået en aftale med Jyske Bank om køb af Handelsbankens bankvirksomhed i Danmark. Parterne afventer nu myndighedernes godkendelse.

Det betyder, at I bliver kunde i Jyske Bank, når købet er endeligt afsluttet. Sammen med Jyske Bank sørger vi for en god og smidig overgang for jer som erhvervskunde.


Grøn ejendomsfinansiering

Vi understøtter en bæredygtig udvikling i samfundet ved blandt andet at tilbyde grøn finansiering af miljøvenlige og bæredygtige boligudlejningsejendomme, kontor- og forretningsejendomme samt andelsboligforeninger. 

Foruden bankens egne produkter til grøn ejendomsfinansiering formidler vi grøn finansiering gennem DLR Kredit og Totalkredit Erhverv. I DLR Kredit finansieres, foruden grønne ejendomme, tillige energiforbedringer og grønne energikilder.  

-