1. Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

Vi har altid haft stort fokus på at bevare fortroligheden om de personer, vi er i kontakt med. Derfor er korrekt og forsvarlig behandling af personoplysninger vigtig for os.
eu stjärnor i en ring med ett låst hänglås i mitten

Det er en naturlig del af dagligdagen, at du giver persondata til de virksomheder, du er i kontakt med. Handelsbanken modtager og indhenter også information om dig, uanset om du besøger vores hjemmeside, kontakter banken, er kunde eller har en anden relation til banken. Det sker, for at vi kan yde dig en god service - uanset om det er personlig rådgivning eller vejledning om de relevante produkter og ydelser, vi tilbyder.

Du kan læse mere om vores måde at arbejde med persondata på i vores Persondatabeskrivelse.

Ret til indsigt og andre rettigheder

Behandler vi personoplysninger om dig, har du en række rettigheder, herunder ret til indsigt i de oplysninger vi behandler om dig og ret til at få rettet eller slettet oplysninger, hvis de er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante. Dog skal du være opmærksom på, at vi kan være forpligtet af lovgivningen til at gemme visse oplysninger - også hvis du ikke er kunde hos os længere.

Hvis du ønsker indsigt eller ønsker at gøre én af dine øvrige rettigheder gældende, kan du sende en besked til os i Netbank. Du kan også henvende dig i en af vores filialer. Som en del af behandlingen af din anmodning skal vi sikre os, at vi kender din identitet. Det skal vi for at sikre os, at vi ikke udleverer dine oplysninger til uvedkommende, og at vi i øvrigt behandler dine oplysninger korrekt. Du kan derfor blive bedt om at identificere dig, hvis du ikke henvender dig via Netbank. 

Få yderligere oplysninger

Handelsbanken har en databeskyttelsesrådgiver, som du kan kontakte på adressen:
Handelsbanken
Havneholmen 29
1561 København V
Att: DPO 
Du kan også skrive til  dpo-dk@handelsbanken.dk 

Hvis din mail indeholder personoplysninger, beder vi dig skrive til os i din Netbank. Så foregår kommunikationen i en sikker kanal, hvor du trygt kan skrive dine personlige oplysninger.
Persondatabeskrivelse dansk (pdf)
Persondatabeskrivelse english (pdf)
Sådan bruger vi cookies