1. Nyt om aktiemarkedet fra vores strateger

Aktienyt

Få aktiestrategernes bud på, hvordan du skal forholde dig til det nationale, nordiske og globale aktiemarkeds udvikling.
Tablet graf hånd

Aktiestrategerne Michelle Nørgaard og Haider Anjum arbejder ud fra tilgangen om, at alle kan investere uanset, hvilket kendskab man har til investeringer. Formålet er at give dig, som investor, en forståelig og brugbar viden om investering og emner, som kan have betydning for dig og din portefølje. Bliv bl.a. klogere på hvilke kurstriggere der måtte være på vej blandt de største nordiske børsnoterede virksomheder, samt hvordan du skal være positioneret i de nuværende markeder.


Danske aktier

Opdateringer på det danske aktiemarked samt vurderinger af den seneste udvikling og de kommende fokuspunkter for udvalgte danske selskaber.

Nordiske aktier

Handelsbankens bud på fem gode aktieinvesteringer i det nordiske aktieunivers.

Børsnyt

Daglig opdatering på aktiemarkedet samt vurderinger af det seneste aktieindeks og enkeltaktier. Handelsforslagene vil både være baseret på markedsudvikling og dagens fokuspunkter på aktiemarkedet.

Aktieugefokus

Handelsbankens syn på sidste uges aktiemarkedsudvikling og forventninger til næste uges regnskaber og begivenheder med betydning for udviklingen.

Finanskommentar hos Euroinvestor

Som fast skribent hos Euroinvestor udkommer senior aktiestrateg Michelle Nørgaard med uddybende analyser af aktiemarkedet. Det sker sidste tirsdag i hver måned. 

Læs også vores

Nyhedsbreve

Vores økonomer og strateger udgiver en lang række nyhedsbreve om både aktier og økonomien generelt.