1. Privat

Aktuelt

Renten på indlån og udlån hæves for privatkunder

RENTESATSER | 19.08.2022

På baggrund af den aktuelle markedsudvikling og vores forventninger til renteudviklingen fremover hæver vi indlånsrenten fra -0,60% til 0,00% for privatkunder. Fra 1. oktober hæver vi udlånsrenten med 0,50%-point for privatkunder.

Aktiefest og rentefald

AKTIER OG MAKRO | 17.08.2022

Aktierne har kun haft én retning hen over sommeren. Har inflationen og rentestigningen toppet? Og hvordan vil en eventuel energikrise påvirke de finansielle markeder? Se med, når Jes og Michelle analyserer den aktuelle makroøkonomi og et aktiemarked, som har haft fart på i sommerferien.

Vi støtter dig. Selvfølgelig.

DIVERSITET | 15.08.2022

I denne uge fejrer Copenhagen Pride mangfoldighed og retten til at være dig selv, uanset dit køn og seksuelle orientering. Et budskab, vi selvfølgelig støtter op om. Vores virksomhedskultur er bygget op efter, at vi viser tillid til og respekt for hinanden.


Jyske Bank køber Handelsbanken Danmark. Hvad betyder det for dig som kunde?

Handelsbanken-koncernen har indgået en aftale med Jyske Bank om køb af Handelsbankens bankvirksomhed i Danmark. Vi afventer nu myndighedernes godkendelse. 

Det betyder, at du bliver kunde i Jyske Bank, når købet er afsluttet. Det sker automatisk, og du behøver ikke gøre noget. Sammen med Jyske Bank sørger vi for en god og smidig overgang for dig som kunde.

-

Hvorfor stiller vi så mange spørgsmål

fulfilled criterias

Det er et krav i den danske hvidvasklov, at vi kan dokumentere, hvem vores kunder er, og hvordan de bruger os som bank. Nogle af spørgsmålene kan virke svære at svare på eller måske irrelevante for dig. Det håber vi, du vil bære over med. Det krav gælder alle danske banker. Derfor skriver vi til dig i e-Boks inden længe.

Har du modtaget brev fra os?

Log på med MitID/NemID for at svare på spørgsmålene - men du kan først få adgang, hvis du har modtaget et brev fra os. Tak for din hjælp.