1. Privat
Til salg skilt

Er boligmarkedet overophedet?

BOLIG | 21.06.2021

Den store stigning i både antallet af handler og boligpriser til nye rekorder har givet anledning til bekymringer om, hvorvidt vi er i gang med at opbygge en boble på boligmarkedet. Læs, hvad der får advarselslamperne til at blinke, og om dampen på boligmarkedet fortsætter.

-

Tips til rejsen denne sommer

KORT | 20.06.2021

Er du blandt de rejselystne danskere, der i disse uger overvejer mulighederne for at rejse til udlandet her i sommer? Få gode råd om valg af kort til betaling af rejsen, brug af kort på feriestedet og nyttige links om forsikring og rejserestriktioner.

-

Indefrysning af grundskyld bliver frivillig

BOLIG | 18.06.2021

Nu bliver det frivilligt, om du fortsat vil indefryse stigninger i grundskylden. Læs, hvad du skal gøre for at framelde dig den obligatoriske indefrysningsordning fra 2018.

Flere nyheder

På vej mod friheden

trækfugle

Konjunkturprognose

”Vi forventer, at vi står på nippet til et solidt økonomisk opsving”. 

Sådan indleder vores cheføkonom Jes Asmussen videoen med den seneste konjunkturprognose for den danske økonomi. 

Læs mere om de positive forventninger i den danske prognose.


Verdens sikreste bank 2020

Handelsbanken er verdens sikreste kommercielle bank, ifølge Global Finance. En førsteplads vi deler med seks andre internationale banker. 

I Handelsbanken har vi en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus, som en del af vores måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at du får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til dine bankforretninger i dag og i morgen. 

-