1. Privat

Aktuelt

Hvornår er omlægning af lån en god ide?

BOLIGLÅN | 19.05.2022

Der bliver talt og skrevet meget i øjeblikket om omlægning af realkreditlån - også kaldet konvertering. Se, hvornår det kan være en god ide at skifte en lav rente ud med en højere.

Risikabel balanceakt

MAKRO & AKTIER | 18.05.2022

Hvad lærte vi af den seneste regnskabssæson? Har inflationen toppet og er bunden nået på aktiemarkedet? Hvor meget vil centralbankerne sætte renterne op? Kan vi overhovedet undgå at blive ramt af recession og faldende boligpriser? 

Mørke skyer samler sig

KONJUNKTURUDSIGT | 18.05.2022

Den seneste konjunkturudsigt tegner et noget mere dystert billede af den økonomiske fremtid, hvor faktorer som den tragiske krig i Ukraine, den høje inflation, hastigt stigende renter, nedsat købekraft samt faldende boligpriser vil sætte deres præg på vores hverdag. 


Situationen i Ukraine

-

Krigen i Ukraine er en forfærdelig situation og vores tanker og medfølelse går uforbeholdent til den ukrainske befolkning. 

De finansielle markeder er stærkt påvirket af krigen og danskernes økonomi vil desværre blive ramt heraf. Vi har samlet en række svar, som giver dig et overblik over de finansielle påvirkninger, affødt af krigen. 


Hvorfor stiller vi så mange spørgsmål

fulfilled criterias

Det er et krav i den danske hvidvasklov, at vi kan dokumentere, hvem vores kunder er, og hvordan de bruger os som bank. Nogle af spørgsmålene kan virke svære at svare på eller måske irrelevante for dig. Det håber vi, du vil bære over med. Det krav gælder alle danske banker. Derfor skriver vi til dig i e-Boks inden længe.

Har du modtaget brev fra os?

Log på med NemID for at svare på spørgsmålene - men du kan først få adgang, hvis du har modtaget et brev fra os. Tak for din hjælp.

Handelsbanken Danmark skal have ny ejer. Hvad betyder det for dig som kunde?

Handelsbanken-koncernen har i oktober 2021 besluttet at trække sig ud af det danske marked og sælge sin danske virksomhed. Lige nu er salgsprocessen i fuld gang og forløber som planlagt. Du får selvfølgelig besked, så snart der er nyt.

For dig som kunde sker der ingen ændringer i dine aftaler. De produkter, du har hos os i dag, fortsætter som hidtil - og de aftaler, vi har lavet med dig, gælder også stadig. Ligesom vi selvfølgelig fortsat kan hjælpe dig med nye fordelagtige forretninger. Vores fokus er fortsat, at du er tryg og tilfreds.

To mænd i møde