1. Privat
- -

En bank som kender dig

Få personlig rådgivning, når og hvor det passer dig i en af verdens stærkeste banker.
-

Derfor renoverer danskerne deres bolig

BOLIG | 26.03.2021

Der er fuld gang i danskernes boligrenoveringer lige nu. Vi har spurgt BetterHomes direktør, Niels Kåre Bruun, hvad der får danskerne til at renovere boligen.

Hjemmearbejdsplads

Har du tjekket årsopgørelsen

DAGLIG ØKONOMI | 24.03.2021

I år er der en særlig god grund til, at du skal huske at tjekke årsopgørelsen. Du skal nemlig selv udfylde dit befordringsfradrag. 

-

Dørene til vores filialer er åbne

SIKKERHED | 01.03.2021

Du kan som altid træffe os via Mobilbank/Netbank, på telefonen, eller vi kan holde et onlinemøde, som det passer dig. Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at holde et fysisk møde.

Flere nyheder

Du har gode kort på hånden. Bruger du dem rigtigt?

Kender du forskellen på et debetkort og et kreditkort? Ved du, hvornår det ene kort er bedre at bruge frem for det andet? Der er både penge og bekymringer at spare ved at bruge det rette betalingskort det rette sted. 

En ny undersøgelse fra YouGov viser, at danskerne ved for lidt om deres kort. Hele 47% af undersøgelsens deltagere, der har handlet online, har haft en uheldig købsoplevelse. 


Verdens sikreste bank 2020

Handelsbanken er verdens sikreste kommercielle bank, ifølge Global Finance. En førsteplads vi deler med seks andre internationale banker. 

I Handelsbanken har vi en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus, som en del af vores måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at du får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til dine bankforretninger i dag og i morgen. 

-