1. Privat
Efteraarsgren Efteraarsgren

En bank som kender dig

Få personlig rådgivning, når og hvor det passer dig i en af Nordens stærkeste banker.

Renteændring for privatkunder pr. 1. januar 2021

-

Fra den 1. januar 2021 ændrer vi beløbsgrænsen for, hvornår privatkunder skal betale negativ rente. Samtidig indfører vi negativ rente på kontant indestående på pensionskonti.

Det betyder, at du skal betale -0,60% i rente, hvis du har mere end 250.000 kroner stående på dine konti, når du har din NemKonto hos os. Har du ikke din NemKonto i Handelsbanken, er beløbsgrænsen 50.000 kroner.

Har du pensionskonti i Handelsbanken, skal du betale -0,60% i rente, hvis du har mere end 100.000 kroner pr. pensionskonto. Investerede beløb, herunder puljer, vil ikke være omfattet af negativ rente.


Er du påvirket af coronakrisen?

Hand som håller i mobil

Mød os digitalt

Vi passer godt på hinanden. Banken er åben som altid, men en del af os kommer til at arbejde hjemmefra i de næste uger. Derfor anbefaler vi, at du de næste uger ikke møder fysisk op i vores filialer, men i stedet møder os digitalt. 

Du kan som altid kontakte filialen via telefon eller Netbank/Mobilbank. 

Corona-pandemien påvirker den økonomiske situation for både virksomheder og private. Vi har samlet en række oplysninger, som vi håber kan hjælpe dig med at træffe de bedste valg for din økonomi.   


Din tillid er vigtig for os

Kundetilfredshed-familie

I den seneste kundetilfredshedsundersøgelse fra analyseinstitutet EPSI scorer vi højest af alle bankerne på kriterierne om: 
  • Er en pålidelig bank
  • Vil kunden det bedste
  • Gør det nemt at være kunde
Kundetilfredshed i Handelsbanken
To mænd og en kvinde i et møde

Få hjælp til opsparing 

Vi hjælper dig med at finde den opsparing, der passer bedst til dig, så du får mest muligt ud af dine penge, den dag du skal bruge dem. Mulighederne er mange og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Glad kvinde med nøgler til et hus

Skal du købe bolig? 

At købe bolig er for de fleste en stor investering. Derfor kan det være godt at være kunde i en bank, hvor rådgiveren kender dit lokalområde og selv træffer beslutningerne. Find tips til vejen mod dit nye hjem.

Smilende dreng der holder et glas

Bank til børn og unge 

Dit barn kan få en konto hos os allerede fra fødslen. Når barnet fylder 8 år, kan det få sit eget kort og jo ældre barnet bliver, jo flere muligheder. Vi hjælper hele vejen, også den dag den unge skal stå på egne ben.