1. Privat
Æbler i kurv Æbler i kurv

En bank som kender dig

Få personlig rådgivning, når og hvor det passer dig i en af Nordens stærkeste banker.

Seneste konjunkturprognose ifølge cheføkonom Jes Asmussen

-

Verdensøkonomien på rutsjebanetur

I denne konjunkturprognose, under overskriften ’A Rollercoaster Ride For The Global Economy', tager vi et nærmere kig på vores forventninger til udviklingen i den globale økonomi samt den økonomiske udvikling på Handelsbankens hjemmemarkeder herunder Danmark. 


Er det nu, du skal realisere drømmen om et sommerhus?

-

Sommerhussalget er steget kraftigt de seneste to måneder. Boligsidens tal for april måned viser en stigning på 41 procent sammenlignet med samme måned sidste år, og tendensen fortsatte i maj måned.

Få mere at vide om, hvad du skal være særlig opmærksom på ved sommerhuskøb.

Læs mere om sommerhuskøb

Hvordan vil coronakrisen påvirke huspriserne?

Cheføkonom Jes Asmussen svarer på spørgsmål om bolig- og sommerhusmarkedet i Danmark, som det ser ud lige nu.

-

Er du påvirket af coronakrisen?

Hand som håller i mobil

Corona-pandemien påvirker den økonomiske situation for både virksomheder og private. Vi har samlet en række oplysninger, som vi håber kan hjælpe dig med at træffe de bedste valg for din økonomi.   

To mænd og en kvinde i et møde

Få hjælp til opsparing 

Vi hjælper dig med at finde den opsparing, der passer bedst til dig, så du får mest muligt ud af dine penge, den dag du skal bruge dem. Mulighederne er mange og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Glad kvinde med nøgler til et hus

Skal du købe bolig? 

At købe bolig er for de fleste en stor investering. Derfor kan det være godt at være kunde i en bank, hvor rådgiveren kender dit lokalområde og selv træffer beslutningerne. Find tips til vejen mod dit nye hjem.

Smilende dreng der holder et glas

Bank til børn og unge 

Dit barn kan få en konto hos os allerede fra fødslen. Når barnet fylder 8 år, kan det få sit eget kort og jo ældre barnet bliver, jo flere muligheder. Vi hjælper hele vejen, også den dag den unge skal stå på egne ben.