1. Privat

Aktuelt

Frygt for økonomisk nedtur

AKTIER & MAKRO | 29.06.2022

Hvilke aktier sætter sig i førertrøjen, og hvad skal du, som investor, boligejer og forbruger, holde øje med hen over sommeren? Se med, når Jes og Michelle kigger på, hvor dybt recessionen kan komme til at stikke, og hvilke aktier kan vinde sommerens Tour-trøjer.

Jyske Bank køber Handelsbanken Danmark

OM BANKEN | 20.06.2022

Handelsbanken-koncernen har indgået en aftale med Jyske Bank om køb af Handelsbankens bankvirksomhed i Danmark. Vi afventer nu myndighedernes godkendelse.

Opret MitID direkte i MitID-appen

DIGITAL BANK | MITID

Nu kan du få MitID direkte i MitID-appen, hvis du har gyldigt pas. Det betyder, at du også kan hjælpe dine nærmeste med at få MitID via din smartphone. Det kan spare dig eller dine nærmeste for en tur på Borgerservice, når I skal have MitID.


Jyske Bank køber Handelsbanken Danmark. Hvad betyder det for dig som kunde?

Handelsbanken-koncernen har indgået en aftale med Jyske Bank om køb af Handelsbankens bankvirksomhed i Danmark. Vi afventer nu myndighedernes godkendelse. 

Det betyder, at du bliver kunde i Jyske Bank, når købet er afsluttet. Det sker automatisk, og du behøver ikke gøre noget. Sammen med Jyske Bank sørger vi for en god og smidig overgang for dig som kunde.

-

Hvorfor stiller vi så mange spørgsmål

fulfilled criterias

Det er et krav i den danske hvidvasklov, at vi kan dokumentere, hvem vores kunder er, og hvordan de bruger os som bank. Nogle af spørgsmålene kan virke svære at svare på eller måske irrelevante for dig. Det håber vi, du vil bære over med. Det krav gælder alle danske banker. Derfor skriver vi til dig i e-Boks inden længe.

Har du modtaget brev fra os?

Log på med MitID/NemID for at svare på spørgsmålene - men du kan først få adgang, hvis du har modtaget et brev fra os. Tak for din hjælp.