2 banker bliver til 1 -

Aktuelt

-

Renteslutspil sat i gang

AKTIER & MAKRO | 01.02.2023

Efter en eksplosiv start på januar træder markederne vande. Hvad har vi i vente med de kommende rentemøder? Har renterne toppet? Og er indtjeningsforventningerne kommer nok ned? Regnskabssæsonen er godt i gang og selskaberne overrasker både med omsætning og indtjening.

-

Bliv dus med de nye regler for pensionsopsparing

PENSION | 18.01.2023

Det nye år har bragt nye pensionsregler, som det bestemt er umagen værd at kende til. Der er både nye indbetalingsmuligheder og nye regler, der har indflydelse på udbetalingerne. 

-

Boligøkonomen: Overvej en ny omlægning af lånet

BOLIGØKONOMI | 17.01.2023

Lige nu oplever vi en faldende rente og en rentekurve, der er flad som en pandekage. Og med en fast realkreditrente på 4%, så er det måske en god ide at overveje en ny omlægning af lånet. Men du skal være vaks ved havelågen – det går nemlig hurtigt op og ned i renteverdenen for tiden. 


Jyske Bank ejer Handelsbanken Danmark

-

Jyske Bank og Svenska Handelsbanken har den 1. december 2022 afsluttet aftalen om Jyske Banks køb af Handelsbankens forretningsaktiviteter i Danmark. 

Det tager tid at lægge to banker sammen, og vi forventer, at alt er på plads senest ved udgangen af 2023. Få svar på de mest spurgte spørgsmål.


Hvorfor stiller vi så mange spørgsmål

fulfilled criterias

Det er et krav i den danske hvidvasklov, at vi kan dokumentere, hvem vores kunder er, og hvordan de bruger os som bank. Nogle af spørgsmålene kan virke svære at svare på eller måske irrelevante for dig. Det håber vi, du vil bære over med. Det krav gælder alle danske banker. Derfor skriver vi til dig i e-Boks inden længe.

Har du eller dit barn modtaget brev fra os?

Log på med MitID for at svare på spørgsmålene - men du kan først få adgang, hvis du har modtaget et brev fra os. Tak for din hjælp.