1. Privat
Vinter fugl Vinter fugl

En bank som kender dig

Få personlig rådgivning, når og hvor det passer dig i en af verdens stærkeste banker.
-

Dørene til vores filialer er åbne

SIKKERHED | 01.03.2021

Du kan som altid træffe os via Mobilbank/Netbank, på telefonen, eller vi kan holde et onlinemøde, som det passer dig. Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at holde et fysisk møde.

-

Én af de mest bæredygtige banker i verden

BÆREDYGTIGHED | 12.02.2021

Som den eneste nordiske bank er Handelsbanken for 5. år i træk et "Sustainability Yearbook Member".

Grafer på skærm

Investeringsåret 2020 er gået over al forventning

DAGLIG ØKONOMI | 25.01.2021

Handelsbankens kunder med investeringsplejeordninger kan igen i 2020 glæde sig over et særdeles positivt afkast på deres investeringer. 

Flere nyheder

Verdens sikreste bank 2020

Handelsbanken er verdens sikreste kommercielle bank, ifølge Global Finance. En førsteplads vi deler med seks andre internationale banker. 

I Handelsbanken har vi en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus, som en del af vores måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at du får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til dine bankforretninger i dag og i morgen. 

-

To mænd og en kvinde i et møde

Få hjælp til opsparing 

Vi hjælper dig med at finde den opsparing, der passer bedst til dig, så du får mest muligt ud af dine penge, den dag du skal bruge dem. Mulighederne er mange og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Glad kvinde med nøgler til et hus

Skal du købe bolig? 

At købe bolig er for de fleste en stor investering. Derfor kan det være godt at være kunde i en bank, hvor rådgiveren kender dit lokalområde og selv træffer beslutningerne. Find tips til vejen mod dit nye hjem.

Smilende dreng der holder et glas

Bank til børn og unge 

Dit barn kan få en konto hos os allerede fra fødslen. Når barnet fylder 8 år, kan det få sit eget kort og jo ældre barnet bliver, jo flere muligheder. Vi hjælper hele vejen, også den dag den unge skal stå på egne ben.