1. Privat
-

Black Week kan presse dit Visa/Dankort

KORT | 22.11.2021

Et stigende antal kort- og mobilbetalinger trækker på Visa-delen af dit Visa/Dankort. Det betyder, at flere kunder oplever, at de rammer beløbsgrænsen på deres kort.

-

Forhåbentligt bliver der skruet ned for varmen

ANALYSE | 10.11.2021

Dansk økonomi er kommet buldrende ud af coronakrisen. Vi har udsigt til den højeste BNP siden 1994. Men høj vækst og kapacitetsproblemer øger også risikoen for overophedning.

-

Råvarepriser påvirker danske aktier

AKTIER | 08.11.2021

Råvare- og energipriserne er steget rigtig meget i år og befinder sig på et niveau, der ikke har været set højere i flere år. Fem selskaber i C25-indekset er særligt påvirket af prisstigningerne.


NemID bliver til MitID

-

Alle med NemID skal have MitID i løbet af 2021 og 2022. 

Du skal ikke gøre noget lige nu. Når det bliver din tur til at få MitID, får du automatisk besked, når du logger på Netbank eller Mobilbank.

  • Hvordan installerer jeg MitID appen på en anden mobiltelefon eller tablet? 
  • Jeg har glemt mit bruger-ID. Hvad gør jeg? 

Handelsbanken Danmark skal have ny ejer. Hvad betyder det for dig som kunde?

Der sker ingen ændringer for dig som kunde
Handelsbanken-koncernen har i oktober 2021 besluttet at trække sig ud af det danske marked og har indledt en proces om at sælge sin virksomhed i Danmark. 

Der sker ingen ændringer for dig som kunde. Banken drives videre som normalt. Det betyder, at du fortsat vil få hjælp med både igangværende og nye forretninger. Du vil møde de samme rådgivere og eksperter og få den samme tilgængelige og personlige rådgivning som hidtil. De produkter, du har hos os i dag, fortsætter som hidtil, og de aftaler, vi har lavet med dig, gælder også fortsat. Vi er stadig den bank du kender - og som kender dig.

To mænd i møde