1. Privat
Balloner

Handelsbanken fylder 150 år

OM BANKEN | 12.05.2021

For 150 år siden, den 12. maj 1871, fik Handelsbanken tilladelse af den svenske konge til at drive bankvirksomhed. Dagen er en milepæl i bankens historie. Vi håber, vi kan fejre fødselsdagen med vores kunder til efteråret. 

-

Overvejer du at booke en rejse?

REJSEFORSIKRING | 24.03.2021

Overvejer du at booke en rejse nu, er det værd at undersøge, hvordan din forsikring dækker. Læs, hvordan du er dækket med rejse- og afbestillingsforsikringen tilknyttet Handelsbankens Mastercard.

-

Bruger du det rigtige kort til onlinehandel?

KORT | 11.05.2021

Når du handler online, betaler du for varen, før du modtager den. Derfor bør du være opmærksom på, hvilket kort, der giver dig de bedste rettigheder, hvis du fx ikke modtager det, du har bestilt, eller butikken går konkurs.

Flere nyheder

Verdens sikreste bank 2020

Handelsbanken er verdens sikreste kommercielle bank, ifølge Global Finance. En førsteplads vi deler med seks andre internationale banker. 

I Handelsbanken har vi en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus, som en del af vores måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at du får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til dine bankforretninger i dag og i morgen. 

-