1. Privat
-

Et stærkt kvartalsresultat i Handelsbanken Danmark

OM BANKEN | 19.10.2021

De første tre kvartaler af 2021 viste fortsat solid fremgang på både indtægter, resultat og egenkapitalforrentning i Handelsbanken Danmark. Fremgangen bygger på høj aktivitet i alle forretningsområder, især på formueområdet og erhvervsudlån.

-

Handelsbanken Danmark skal have ny ejer

OM BANKEN | 19.10.2021

Handelsbanken har besluttet at trække sig ud af det danske marked og indleder nu en proces om frasalg af virksomheden i Danmark. Vi fortsætter med at drive vores bank i Danmark med uændret beslutningsmandat.

familie med børn foran hus

Mest pålidelige bank

KUNDETILFREDSHED | 22.09.2021

Endnu engang ligger vores kunders tilfredshed i top 3 ifølge EPSI. Kunderne fremhæver, at Handelsbanken "er en pålidelig bank" og "vil kunden det bedste" som nogle at de positive ting i Handelsbanken.


Handelsbanken Danmark skal have ny ejer – hvad betyder det for dig som kunde?

Der sker ingen ændringer for dig som kunde
Handelsbanken-koncernen har besluttet at trække sig ud af det danske marked og indleder nu en proces om at sælge sin virksomhed i Danmark. 

Der sker ingen ændringer for dig som kunde. Banken drives videre som normalt. Det betyder, at du fortsat vil få hjælp med både igangværende og nye forretninger. Du vil møde de samme rådgivere og eksperter og få den samme tilgængelige og personlige rådgivning som hidtil. De produkter, du har hos os i dag, fortsætter som hidtil, og de aftaler, vi har lavet med dig, gælder også fortsat. Vi er stadig den bank du kender - og som kender dig.

-