1. Privat
Badebro-forår Badebro-forår

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt os så vi sammen kan træffe de bedste valg for din økonomi.

Mød os digitalt

Hand som håller i mobil

I Handelsbanken tager vi de nødvendige forholdsregler for at undgå, at corona spreder sig. Derfor opfordrer vi til, at du kontakter os via Mobilbank, Netbank, på telefonen eller via mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig.  

Vi anbefaler desuden, at du benytter KONTANTEN-automater, kontaktløs betaling, når det er muligt, eller MobilePay.  


Konjunkturprognose fra cheføkonom Jes Asmussens

-
Verdensøkonomien er på vej mod den dybeste nedtur siden 2. verdenskrig, og der er udsigt til en dansk BNP-vækst på mellem -6% og -7% i år. Læs den nye konjunkturprognose ”Global nedlukning”, der tager et nærmere kig på vores forventninger til udviklingen i den globale økonomi samt den økonomiske udvikling på Handelsbankens hjemmemarkeder, herunder Danmark.

Kompensation ved afbestilling af rejse

-

Er din rejse blevet aflyst på grund af coronavirus/Covid-19, kan der være hjælp at hente, hvis du har et Handelsbanken Mastercard med rejseforsikring.

Vi har besluttet, at afbestilte rejser kan blive kompenseret helt ekstraordinært. Pakkerejser er dog ikke omfattet, da de bliver tilbagebetalt af rejsebureauerne.


Negativ rente for privatkunder

Fra den 1. maj indfører vi negativ rente for privatkunder.

Det betyder, at når du har mindre end 750.000 kroner i samlet indestående, skal du ikke betale negativ rente, når du har din NemKonto hos os.

Har du et samlet indestående over 750.000 kroner skal du betale -0,60% af det beløb, der overstiger 750.000 kroner.

Hvis du ikke har din NemKonto i Handelsbanken, er beløbsgrænsen 50.000 kroner.

-

To mænd og en kvinde i et møde

Få hjælp til opsparing 

Vi hjælper dig med at finde den opsparing, der passer bedst til dig, så du får mest muligt ud af dine penge, den dag du skal bruge dem. Mulighederne er mange og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Glad kvinde med nøgler til et hus

Skal du købe bolig? 

At købe bolig er for de fleste en stor investering. Derfor kan det være godt at være kunde i en bank, hvor rådgiveren kender dit lokalområde og selv træffer beslutningerne. Find tips til vejen mod dit nye hjem.

Smilende dreng der holder et glas

Bank til børn og unge 

Dit barn kan få en konto hos os allerede fra fødslen. Når barnet fylder 8 år, kan det få sit eget kort og jo ældre barnet bliver, jo flere muligheder. Vi hjælper hele vejen, også den dag den unge skal stå på egne ben.