1. Privat
videung videung

En bank som kender dig

Få personlig rådgivning, når og hvor det passer dig i en af verdens stærkeste banker.
-

Derfor renoverer danskerne deres bolig

BOLIG | 26.03.2021

Der er fuld gang i danskernes boligrenoveringer lige nu. Vi har spurgt BetterHomes direktør, Niels Kåre Bruun, hvad der får danskerne til at renovere boligen.

Hjemmearbejdsplads

Har du tjekket årsopgørelsen

DAGLIG ØKONOMI | 24.03.2021

I år er der en særlig god grund til, at du skal huske at tjekke årsopgørelsen. Du skal nemlig selv udfylde dit befordringsfradrag. 

-

Dørene til vores filialer er åbne

SIKKERHED | 01.03.2021

Du kan som altid træffe os via Mobilbank/Netbank, på telefonen, eller vi kan holde et onlinemøde, som det passer dig. Kontakt os også gerne, hvis du ønsker at holde et fysisk møde.

Flere nyheder

Verdens sikreste bank 2020

Handelsbanken er verdens sikreste kommercielle bank, ifølge Global Finance. En førsteplads vi deler med seks andre internationale banker. 

I Handelsbanken har vi en ansvarlig tilgang til risiko og et langsigtet fokus, som en del af vores måde at drive bank på. Det er essentielt for os, at du får tryghed, stabilitet og sikkerhed i forhold til dine bankforretninger i dag og i morgen. 

-

To mænd og en kvinde i et møde

Få hjælp til opsparing 

Vi hjælper dig med at finde den opsparing, der passer bedst til dig, så du får mest muligt ud af dine penge, den dag du skal bruge dem. Mulighederne er mange og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Glad kvinde med nøgler til et hus

Skal du købe bolig? 

At købe bolig er for de fleste en stor investering. Derfor kan det være godt at være kunde i en bank, hvor rådgiveren kender dit lokalområde og selv træffer beslutningerne. Find tips til vejen mod dit nye hjem.

Smilende dreng der holder et glas

Bank til børn og unge 

Dit barn kan få en konto hos os allerede fra fødslen. Når barnet fylder 8 år, kan det få sit eget kort og jo ældre barnet bliver, jo flere muligheder. Vi hjælper hele vejen, også den dag den unge skal stå på egne ben.