1. Privat
Mand og kvinde i snak Mand og kvinde i snak Small

En bank som kender dig

Få personlig rådgivning, når og hvor det passer dig i en af Nordens stærkeste banker.
Find en filial
Søg

En personlig bankoplevelse

Kundetilfredshed-familie


"De kunne se mulighederne i vores drøm om at bygge selv".

- Familien Wichmann, privatkunder

I Handelsbanken arbejder vi med kundetilfredshed hver dag, året rundt. Det kvitterer vores kunder for, og det inspirerer os til at gøre os endnu mere umage.

Læs mere om kundetilfredshed

Historisk lav rente med Totalkreditlån på 0,5%

Har du et fastforrentet realkreditlån, med en rente på 2% eller derover, kan du spare penge via en såkaldt "nedkonvertering" til det nye 0,5% lån. 

Efterspørger du et alternativ, er PrioritetsLån en anden god, fleksibel og gennemskuelig mulighed. Vi er klar til at tilbyde dig personlig rådgivning og et bredt produktudbud.  

Læs mere om realkreditlån
Læs mere om PrioritetsLån


Handelsbanken tilslutter sig FN’s principper for ansvarlig bankvirksomhed

en näringslivsbilaga tidning med fond- och aktiekurser

Handelsbanken er en af de 130 banker, der støtter de nye principper for ansvarlig bankvirksomhed (PRB - Principles for Responsible Banking). Det skete ved den officielle lancering af PRB til FN's klimatopmøde i New York d. 22.-23. september 2019.

Ved at underskrive principperne ønsker vi fortsat at arbejde målrettet mod en bæredygtig forretningsmodel til gavn for samfundet. 

To mænd og en kvinde i et møde

Få hjælp til opsparing 

Vi hjælper dig med at finde den opsparing, der passer bedst til dig, så du får mest muligt ud af dine penge, den dag du skal bruge dem. Mulighederne er mange og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Glad kvinde med nøgler til et hus

Skal du købe bolig? 

At købe bolig er for de fleste en stor investering. Derfor kan det være godt at være kunde i en bank, hvor rådgiveren kender dit lokalområde og selv træffer beslutningerne. Find tips til vejen mod dit nye hjem.

Smilende dreng der holder et glas

Bank til børn og unge 

Dit barn kan få en konto hos os allerede fra fødslen. Når barnet fylder 8 år, kan det få sit eget kort og jo ældre barnet bliver, jo flere muligheder. Vi hjælper hele vejen, også den dag den unge skal stå på egne ben.