1. Privat
Æbler i kurv Æbler i kurv

En bank som kender dig

Få personlig rådgivning, når og hvor det passer dig i en af Nordens stærkeste banker.

Er du påvirket af coronakrisen?

-

Mød os digitalt

Vi passer godt på hinanden. Banken er åben som altid, men en del af os kommer til at arbejde hjemmefra i de næste uger. Derfor anbefaler vi, at du de næste uger ikke møder fysisk op i vores filialer, men i stedet møder os digitalt. 

Du kan som altid kontakte filialen via telefon eller Netbank/Mobilbank. 

Corona-pandemien påvirker den økonomiske situation for både virksomheder og private. Vi har samlet en række oplysninger, som vi håber kan hjælpe dig med at træffe de bedste valg for din økonomi.   


Seneste konjunkturprognose ifølge cheføkonom Jes Asmussen

-

Verdensøkonomien på rutsjebanetur

I denne konjunkturprognose, under overskriften ’A Rollercoaster Ride For The Global Economy', tager vi et nærmere kig på vores forventninger til udviklingen i den globale økonomi samt den økonomiske udvikling på Handelsbankens hjemmemarkeder herunder Danmark. 

To mænd og en kvinde i et møde

Få hjælp til opsparing 

Vi hjælper dig med at finde den opsparing, der passer bedst til dig, så du får mest muligt ud af dine penge, den dag du skal bruge dem. Mulighederne er mange og vores rådgivere er klar til at hjælpe dig.

Glad kvinde med nøgler til et hus

Skal du købe bolig? 

At købe bolig er for de fleste en stor investering. Derfor kan det være godt at være kunde i en bank, hvor rådgiveren kender dit lokalområde og selv træffer beslutningerne. Find tips til vejen mod dit nye hjem.

Smilende dreng der holder et glas

Bank til børn og unge 

Dit barn kan få en konto hos os allerede fra fødslen. Når barnet fylder 8 år, kan det få sit eget kort og jo ældre barnet bliver, jo flere muligheder. Vi hjælper hele vejen, også den dag den unge skal stå på egne ben.