1. Privat
-

Husk julegaven til dig selv – og børnene

OPSPARING | 01.12.2021

Den 30. december er det sidste chance for at benytte dig af fradrags- mulighederne på din pensionsopsparing og/eller opsparingerne til børnene i familien. Vær opmærksom på tidsfristen for overførsler inden nytår.

-

Er der varer nok på hylderne til jul?

ANALYSE | 30.11.2021

Kan vi regne med, at der er nok varer på hylderne til årets julehandel? Og kan vi forvente en stigning i priserne, når vi nærmer os jul? Meldingerne er mange. Vores cheføkonom, Jes Asmussen, tager temperaturen på tendenserne i årets julehandel.

-

Forskudsopgørelsen for 2022 er klar

DAGLIG ØKONOMI | 26.11.2021

Har du fået opdateret din forskudsopgørelse for det næste skatteår? Særligt ved jobskifte, hjemmearbejde og køb og salg af ejendom er det relevant.


NemID bliver til MitID

-

Alle med NemID skal have MitID

Du skal ikke gøre noget lige nu. Når det bliver din tur til at få MitID, får du automatisk besked, når du logger på Netbank eller Mobilbank.

Spørgsmål og svar

  • Hvordan installerer jeg MitID appen på en anden mobiltelefon eller tablet? 
  • Jeg har glemt mit bruger-ID. Hvad gør jeg? 

Handelsbanken Danmark skal have ny ejer. Hvad betyder det for dig som kunde?

Der sker ingen ændringer for dig som kunde
Handelsbanken-koncernen har i oktober 2021 besluttet at trække sig ud af det danske marked og har indledt en proces om at sælge sin virksomhed i Danmark. 

Der sker ingen ændringer for dig som kunde. Banken drives videre som normalt. Det betyder, at du fortsat vil få hjælp med både igangværende og nye forretninger. Du vil møde de samme rådgivere og eksperter og få den samme tilgængelige og personlige rådgivning som hidtil. De produkter, du har hos os i dag, fortsætter som hidtil, og de aftaler, vi har lavet med dig, gælder også fortsat. Vi er stadig den bank du kender - og som kender dig.

To mænd i møde