Handelsbanken i top og højdespringer på tilfredse kunder
Handelsbanken har for fjerde år i træk en klar førsteplads på kundetilfredshed blandt både privatkunder og erhvervskunder ifølge EPSIs årlige uvildige undersøgelse af bankkunders tilfredshed. I år har Handelsbanken også den største fremgang på erhvervskundetilfredshed blandt bankerne.

- Vi er både stolte og ydmyge over, at vores kunder igen i år er de mest tilfredse. Den tillid vil vi gøre alt for at leve op til. Kundernes adfærd og ønsker til os ændrer sig hele tiden, og det er vigtigt, vi kan leve op til de høje forventninger. Det kræver, at vi er tæt på vores kunder og formår at give dem gode kundeoplevelser – både lokalt og digitalt. Desuden gør det en stor forskel, at vi har en stærk storbank i ryggen, så vi kan imødekomme alle typer af behov hos både privatkunder og erhvervskunder, siger adm. direktør i Handelsbanken Danmark, Lars Moesgaard.

Gode kundeoplevelser
Forklaringen på den høje tilfredshed skal ifølge Lars Moesgaard findes i kombinationen af lokal nærhed og storbankens styrker:

- Lokal beslutningskraft og en stærk storbank giver de bedst mulige forudsætninger for at give personlig service, høj tilgængelighed og skræddersyede løsninger. Vi har et stort fokus på at sikre et godt samspil mellem det personlige og det digitale, og det er afgørende, at vi gør det nemt for kunderne uanset behov.
Vores erhvervskunder sætter også pris på vores unikke internationale setup. Tilfredse og loyale kunder skaber en god udvikling, og vi har meget stor respekt for, at det kræver, at vi hver dag lever op til kundernes forventninger, siger Lars Moesgaard.

For mere information om EPSIs undersøgelse:
http://www.epsi-denmark.org/report/banksektoren-2016/ (nyt vindue)


Se også
Danmarks mest tilfredse kunder


(Publiceret 03.10.2016)

Pressekontakt
Kommunikationschef Anette Haaning


Fotos og logo
Fotomateriale og logo til redaktionelle formål
Hent materiale her

Pressemeddelelser
Få pressemeddelelser fra Handelsbanken direkte i din mailboks.
Tilmeld dig her
© Handelsbanken
» Brug af cookies