PrioritetsLån
Handelsbankens PrioritetsLån svarer til et realkreditlån. Du kan få et PrioritetsLån, hvis du har en bolig, du kan stille som sikkerhed.

Markedets mest fleksible boliglån
Du kan bruge PrioritetsLån til at medfinansiere køb af en bolig, eller til at istandsætte din ejerbolig for en lavere rente, end du normalt skal betale for et banklån.

Hvis du har friværdi i din ejerbolig inden for 80 procent, kan du også oprette PrioritetsLån som tillægslån og bruge pengene, som du har lyst til.

PrioritetsLån er et fleksibelt lån, der kan vælges med:

variabel rente eller fast rente i op til 10 år

3 måneders rentetilpasning uden renteloft eller med renteloft

fleksibel låneafvikling


PrioritetsLån fra dag til dag
Du kan oprette PrioritetsLån fra dag til dag. Vi kan handle hurtigt for dig, lige når renten ligger godt, og det kan give dig besparelser.

Vi klarer oprettelsen af dit PrioritetsLån i din lokale filial. Det sikrer dig en hurtig ekspedition, og rådgiveren kender området, din bolig ligger i. Hvis du har brug for at låne udover 80 procent, kan du ansøge om både boliglån, og banklån til andre formål, samme sted. Så nemt er det.

Får du senere brug for at indfri eller omlægge dit PrioritetsLån til nye rente- eller afviklingsvilkår, for eksempel fordi renteudsigterne ændrer sig, kan du få det gjort nemt, billigt og hurtigt i din filial.

Kontakt os
Få mere at vide om prisen og øvrige vilkår for PrioritetsLån.
Blå pil  Klik her

Aktuelle rentesatser
Hvad betaler du i rente på dit PrioritetsLån?
Find svaret her


Låneberegner
Hvad koster det at låne?
Beregn

Vidste du at
et PrioritetsLån kan være et alternativ til realkreditfinansiering og udgøre op til 80 procent af ejendommens værdi.
Fakta om PrioritetsLån© Handelsbanken
» Brug af cookies