Giv dit boliglån et godt hjem
Det lyder næsten kedeligt, at du kender dine udgifter i op til 10 år frem i tiden. Men med et PrioritetsLån med fast rente fra 1 til 10 år får du tryghed og ingen overraskelser i rentebindingsperioden.

Boligfinansiering kan være komplekst med mange valgmuligheder og det kan være svært at gennemskue, om din nuværende finansiering af boligen fortsat er den optimale for dig.

Tryghed med fast rente
Vi oplever fortsat lave, attraktive renter på det danske rentemarked. Det kan derfor være værd at overveje en fastlåsning af renten. Det giver dig en tryghed for, at du kender dine udgifter i hele den valgte rentebindingsperiode.

Et Handelsbanken PrioritetLån er et fleksibelt alternativ til et realkreditlån, hvor du kan vælge mellem variabel eller fast rente i op til 10 år.
Læs mere om PrioritetsLån

Hvad er vigtigt for dig?
Hvilken låntype der er den rigtige afhænger af dine behov. Du skal vælge din boligfinansiering ud fra risikoprofil, din økonomi og behov, og hvor længe du regner med at blive boende. I Handelsbanken hjælper vi dig med at få kortlagt dine behov og finder på den baggrund de finansieringsmuligheder, der er mest fordelagtige for dig. Uanset løbetid kan vi tilbyde dig gode lånemuligheder. Og du har mulighed for at kombinere forskellige lånetyper med hinanden, så de passer bedst til dine behov.

Få gennemgået dine muligheder
Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at kortlægge mulighederne og skræddersy den bedste løsning for dig.
Find din nærmeste filial her

PrioritetsLån
Få tryghed med et PrioritetsLån med fast rente - og undgå kedelige overraskelser.
Læs mere om PrioritetsLån

Aktuelle rentesatser
Hvad betaler du i rente på dit PrioritetsLån?
Find svaret her


Bliv kunde
Blå pil  Send en mail, så kontakter vi dig
Blå pil  Find nærmeste filial

Kontakt os
© Handelsbanken
» Brug af cookies